E.L.D - Progressiv Utveckling By Anna Ferneman

Energy for Leadership and Development

Inspireras och hämta kraft i fantastisk Skärgårdsmiljö!

Följ med oss till fantastiska Tynningö i Stockholms skärgård. I enastående skärgårdsmiljö kommer du få inspiration, energi och kunskap kring stress och återhämtning. Platsen är Villa Björkudden ett hus med en spännande historik omgiven av enastående skärgårdsmiljö med tillgång till bastu, bad och tennisbana. 

Under ett dygn kommer vi boosta dig med hälsosam mat och dryck för kropp och själ, vi kommer göra vårt bästa för att just du ska trivas med oss och känna dig stark och inspirerad efter dygn med oss. Vi tror på kraften i mötet och jobbar därför med små exklusiva grupper om max deltagare på 8-10 personer.

 

 

Till Villa Björkudden tar du bilen till Norra Lagnö och bilfärja eller waxholmsbåten från strömkajen eller nacka strand. Efter 35 resp 45 minuter från Stockholm är du framme i den vackraste skärgårdsmiljö.

Varmt välkomna!

 Program dag 1.

11.00  Hej och välkommen

11.30 Hälsosam lunch med efterföljande promenad i vacker natur där vi hämtar kraft.

13.00  Workshop på temat stresshantering.  Vad händer i kroppen fysiologiskt och mentalt, vad händer i hjärnan, hur påverkas din kommunikation.  Bli medveten om dina signaler, dina tankar och hur du kan hjälpa dig själv att bli den som bestämmer i ditt liv. Vi kommer ge dig, kunskap och verktyg som vilar på senaste forskningen.

 

15.00 Påfyllning av energi i form av mat och dryck

15.30 Mindset och hjärnan, vem lurar vem?

16.30 Egen tid, reflektion.

17.00 Ledarledd Yoga, joggtur på egen hand,  bastu och bad eller vad du känner för på fina Villa Björkudden.

19.30 Middag

Dag 2

7.00 - 9.00 Frukost

9.15 Mindfulness promenad

10.30 Gemensam reflektion kring gårdagen.

11.00 Målsättning – nu och framåt. Hur ska du skapa en bra höst för dig själv med hälsa och balans.

12.00 Lättare lunch innan hemfärd

ANMÄLAN:  anmäl dig redan nu, vi har begränsat med platser. Pris 5900kr exklusiv moms.  Priset inkluderar mat, logi samt uppföljande coachingsamtal. Anmäl dig via vårt kontakformulär, för frågor ring 076-1044288. Anmälan är bindande.                               

 

 

 Ett av sovrummen på Villa Björkudden, här sover du gott i tyst och lugn miljö

 

 

 

 

                                             Ett perfekt ställe för att ladda batterierna inför hösten

 

 

 

 

Här kan vi njuta på bryggan, kanske efter en skön avkopplande bastu! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM OSS: Vi som ansvarar för inspirerande dagar i Skärgården heter Anna & Anna. Om mig Anna Ferneman kan du läsa mer under fliken " Om E.L.D - Progressiv utveckling.

Anna Langer är utbildad inom hälsa och träning samt utbildad Safe instruktör. Anna har ett förflutet som Spa-ansvarig på Skepparholmen och har drivit en egen hälsomottagning i Nacka. Anna har också skrivit en bok med titeln "kvinnorna som slutade banta" för Bonnierförlagen. Idag bor Anna ute och på Tynningö och är värdinna för Villa Björkudden, därmed stenkoll på de vackra omgivningarna.

Anna brinner för mötet med människan, att hjälpa människor att se deras kvalitéer och lyfta dem för bättre välmående. 

 

 

 

 

 


E-postadress